Bananglass
Kolla vad jag hittade i en blogg:
Bananchokladglass – 1 port:
1 banan
2 tsk kakaopulver
Hacka bananen i bitar och frys in i en påse i frysen 1–2 h. Plocka fram de frysta bananbitarna och mixa till en slät massa. Tillsätt kakaon (samt eventuellt egen smaksättning i form av snabbkaffepulver, kanel, vaniljarom eller pepparkakskryddor) och servera direkt!
1 banan
2 tsk kakaopulver
Hacka bananen i bitar och frys in i en påse i frysen 1–2 h. Plocka fram de frysta bananbitarna och mixa till en slät massa. Tillsätt kakaon (samt eventuellt egen smaksättning i form av snabbkaffepulver, kanel, vaniljarom eller pepparkakskryddor) och servera direkt!
Låter ju himla gott, detta ska jag testa någon dag!
Kommentarer
Postat av: Keron
Postat av: Keron
Tänkte skriva att det har jag testat! väldigt bra substitut om man vill dra ner på sötsakerna!
Trackback